Baggrund

Vejen her til

Jeg har knap 20 års praktisk erfaring fra arbej­de med økonomi, regnskab og revision på overordnet niveau i forskellige brancher, og jeg gennemførte min første rekruttering for 15 år siden. Teoretisk er jeg HD(R) og HD(O) – Innovation og Organisationsforandring begge fra Copenhagen Business School. Jeg har løbende understøttet min teoretiske erfaring med flere for rekruttering relevante certificerin­ger. Læs mere på Linkedin.

Da jeg arbejdede som regnskabschef, var det mit ansvar at ansætte medarbejdere. Lige fra min første rekruttering har jeg været fascineret af processen, der flytter og udvikler menne­sker. Jeg forstår præ­cis, hvilke overvejelser virksomhederne gør sig, når de søger efter den rette person til en ledig stilling.

Som ansvarlig for del af konsulentafdeling i et større revisionsfirma, arbejdede jeg med for­midling af freelance konsulenter. Jeg fungere­de som formidler mellem kunder og konsulen­ter, hvilket gav mig en erfaring, der forstærke­de mit ønske om at arbejde med mennesker, der gerne ville flyttes og udvikles.

Jeg tog skridtet og vendte min oprindelige regnskabsfaglige baggrund helt på hovedet og fokuserede udelukkende på rekruttering af primært økonomiprofiler.

Jeg har således alle forudsætninger for at vare­tage rekruttering af økonomiprofiler med succes. Det uanset om der er tale om perma­nente eller en freelance stillinger.

Med etableringen af NOMI Search tilbyder jeg en professionel fagligt funderet rekruttering af ledere og specialister inden for økonomi og regnskab. Jeg yder personlig service af høj kvalitet til både kunder og kandidater. Jeg arbejder med fleksible rekrutteringsprocesser, der tilpasses specifikt til kundens behov og krav, under hensyntagen til mit kodeks af værdier og etik.

Lad mig hjælpe dig med at finde den bedste kandidat i første forsøg. Læs her.